Routeez zorgplanning

Wat is Routeez zorgplanning?

Met Routeez ontwikkelen we een zorgplanningsplatform dat specifiek voor de zorgsector werd gebouwd en rekening houdt met alle benodigde zorgparameters. 

De planning van mobiele zorgactiviteiten zoals het vervoer van patiënten, thuisverpleging en gezinszorg is buitengewoon ingewikkeld. Zorgplanning is een tijdrovend en meestal moeizaam proces. Een ontoereikende planning leidt tot tijdverlies en verloren zorg, met als gevolg ontevreden patiënten en medewerkers.

Routeez stelt met behulp van artificiële intelligentie doeltreffende zorgplanningen op die zich dynamisch aanpassen aan actuele situaties en noden tijdens de zorgroutes.

Denk met ons mee

Wil je deelnemen aan de sturingsgroep of wens je op de hoogte gehouden te worden via onze nieuwsbrief? 

Krijg een blik achter de schermen en schrijf je in.

Steun de ontwikkeling

In december start onze crowdlending campagne via WinWinner om de ontwikkeling van Routeez een boost te geven. Meer info volgt in de komende weken!

Wat wij doen

Punfyre ontwikkelt producten en diensten voor de zorgsector, waaronder de discrete Amicimi alarmknop en de ontwikkeling van mensvriendelijke oplossingen op maat.

Ik zit met een vraag

Laat ons weten via e-mail wat jou vraag is en we antwoorden jou zo snel mogelijk. Heb je een speciaal verzoek of probleem? Dan kunnen we je misschien beter helpen met een persoonlijk gesprek.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Stuur ons een bericht

Hulp nodig?

Contactgegevens

info@punfyre.be

+32 56 43 28 29

Punfyre
Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem
België